Τρόποι πληρωμής

Για την αγορά Προϊόντων μέσω του Eshop, οι προβλεπόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

α) με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) κατά την παράδοση του Προϊόντος (το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά ανέρχεται σε 49,99 ευρώ).

β) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Σε περίπτωση πληρωμής του τιμήματος με πιστωτική κάρτα, τούτο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις κάρτες που γίνονται αποδεκτές από το eshop (και εμφανίζονται στο σημείο διευθέτησης πληρωμής). Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου αναγνωρισμένου τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών πληρωμών. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που υποβάλλετε εσείς ο ίδιος, πραγματοποιείται από τον συνεργαζόμενο χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Η Επιχείρηση δικαιούται επίσης να απορρίψει παραγγελία ή να υπαναχωρήσει από την πώληση οποτεδήποτε, εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία της κάρτας. Εξυπακούεται ότι φέρετε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ορθή εισαγωγή και συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτας σας στο σύστημα πληρωμών.

γ) μέσω paypal (όπου υπόκεισθε στους όρους χρήσης και στην πολιτική απορρήτου του paypal καθώς και στην οικονομική του πολιτική πχ προμήθεια κλπ.).

Υπενθυμίζουμε ότι για τηλεφωνικές παραγγελίες είναι δυνατή μόνο η χρήση αντικαταβολής ως τρόπος πληρωμής.

Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο διευθέτησης πληρωμών και να προσθέσει ή να τροποποιήσει τις διαδικασίες, χωρίς προειδοποίηση, καθώς θα ενημερώνεστε για τους ισχύοντες κάθε φορά τρόπους πληρωμής από την σχετική ανάρτησή τους στο Eshop πριν από τη σύναψη της εκάστοτε σύμβασης.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top