Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα (δωρεάν). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με επιβεβαιωτικό email για την ορθή καταχώρηση της παραγγελίας σας. Μόλις η συλλογή των προϊόντων σας ολοκληρωθεί, θα λάβετε ενημερωτικό email με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αττικής και επί της οδού Στρατηγού Τόμπρα 5, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-16:00 και Σάββατο 11:00-15:00) εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή σας ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. 

Παραλαβή από lockers της BOX NOW. Για προπληρωμένες παραγγελίες μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από θυρίδες της BOX NOW. Βρίσκονται τοποθετημένες σε εξωτερικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα (1.200+ σημεία) με εύκολη πρόσβαση όλο το 24ωρο και σας δίνουν τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε μέρα και ώρα που εσείς επιθυμείτε.                                                        2.1.Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από το χρονικό σημείο που θα υποβάλλετε την παραγγελία σας (υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι αυτή θα επιβεβαιωθεί) ως εξής: 

Χρόνος υποβολής της παραγγελίαςΧρόνος ΠαράδοσηςΤόπος Προορισμού
Έως 12:001-3 εργάσιμες ημέρεςΑττική χερσαίοι και νησιωτικοί προορισμοί 
Μετά τις 12:002-4 εργάσιμες ημέρεςΑττική χερσαίοι  και νησιωτικοί προορισμοί

2.2. Κόστος και παρακολούθηση της μεταφοράς: Θα ενημερώνεστε για το κόστος  κατά την υποβολή της εκάστοτε παραγγελίας σας. H Επιχείρηση ενδέχεται να προβαίνει ενίοτε για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα σε δωρεάν παράδοση των προϊόντων από ένα ποσό παραγγελίας και άνω. Θα ενημερώνεστε σχετικά από το eshop. Μετά την παράδοση στην BOX NOW, θα σας αποστέλλουμε στο email σας και έναν κωδικό αποστολής ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παράδοσης κατευθυνόμενοι μέσω υπερσυνδέσμου στην ιστοσελίδα της.                                                   2.3.Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε: i) Επιλέξτε την BOX NOW ως τρόπο  παράδοσης στο check out. ii) Επιλέξτε στο χάρτη το BOX NOW Locker που σας εξυπηρετεί. iii) Μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας στο Locker που έχετε επιλέξει, λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέρωνο (ή και σε άλλες εφαρμογές μηνυμάτων viber, Whatsapp)  ή στο email που έχετε γνωστοποιήσει με τον αριθμό PIN που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε στο locker για να ανοίξει η θυρίδα σας. iv) Η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για παραλαβή, για 48 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε την ενημέρωση στο κινητό σας. Ο χρόνος παραμονής μπορεί να παραταθεί για επιπλέον 24 ώρες κατόπιν αιτήματός σας, μέσω της ιστοσελίδας της BOX NOW. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία παράδοσης του προϊόντος από την ιστοσελίδα της BOX NOW.                                                                          
2.4. Απαλλαγή ευθύνης: Η Επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την προσήκουσα και εμπρόθεσμη παράδοση των Προϊόντων στο locker BOX NOW, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της BOX NOW (οπότε και δύναται να υπάρχει διαφοροποίηση στο χρόνο παράδοσης). Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία παράδοσης των Προϊόντων δύναται να μεταβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων και γενικότερα γεγονότων που εκφεύγουν από την επιρροή και τον έλεγχο της Επιχείρησης (απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, περιπτώσεων απεργιών κτλ.). Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της μεταφοράς κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα, ενώ θα λαμβάνουμε πρόνοια, στις περιπτώσεις που είναι εφικτό να σας ενημερώνουμε και ειδικότερα για περιστατικά ανωτέρας βίας ή τυχηρών ή άλλης αδυναμίας.                            

Επιχείρηση ταχυμεταφορών: Η παράδοση των Προϊόντων που αγοράζετε μέσω του eshop θα πραγματοποιείται μέσω της Επιχείρησης ταχυμεταφορών ACS. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την πολιτική παράδοσης των προϊόντων της οποτεδήποτε, αζημίως, ενημερώνοντας σας ασφαλώς πριν από την σύναψη της εκάστοτε σύμβασης και μόνον για μελλοντικές συμβάσεις. Εξυπακούεται ότι η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα κατά την κυριαρχική κρίση της να αντικαταστήσει την Επιχείρηση ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται. Η παράδοση των Προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον εντός Ελλάδας. Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από την διεύθυνση παράδοσης, καθώς και από το χρονικό σημείο που θα υποβάλλετε την παραγγελία σας (υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι αυτή θα επιβεβαιωθεί) ως εξής:

Χρόνος υποβολής της παραγγελίαςΧρόνος ΠαράδοσηςΤόπος Προορισμού
Έως 12:001-3 εργάσιμες ημέρεςΑττική και χερσαίοι προορισμοί
Μετά τις 12:002-3 εργάσιμες ημέρεςΑττική και χερσαίοι προορισμοί
Έως 12:003-4 εργάσιμες ημέρεςΝησιωτικοί Προορισμοί
Μετά τις 12:003-5 εργάσιμες μέρεςΝησιωτικοί Προορισμοί
Έως 12:003-4 εργάσιμες ημέρεςΔυσπρόσιτες περιοχές
Μετά τις 12:003-5 εργάσιμες ημέρεςΔυσπρόσιτες περιοχές

3.1. Κόστος και παρακολούθηση της μεταφοράς: Θα ενημερώνεστε για το κόστος των μεταφορικών κατά την υποβολή της εκάστοτε παραγγελίας σας. H Επιχείρηση ενδέχεται να προβαίνει ενίοτε για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα σε δωρεάν παράδοση των προϊόντων από ένα ποσό παραγγελίας και άνω. Θα ενημερώνεστε σχετικά από το eshop. Μετά την παράδοση στον μεταφορέα, θα σας αποστέλλουμε στο email σας και ένα tracking number ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παράδοσης κατευθυνόμενοι μέσω υπερσυνδέσμου στην ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα.

3.2. Σε περίπτωση απουσίας σας την ώρα της παράδοσης: Η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο υπάλληλος της Επιχείρησης ταχυμεταφορών προσέλθει κατά τις ως άνω προθεσμίες, αλλά, δεν καταστεί δυνατόν να παραδώσει το προϊόν λόγω απουσίας σας. Σε αυτή την περίπτωση ο υπάλληλος της Επιχείρησης ταχυμεταφορών θα αφήνει στη δηλωθείσα διεύθυνση παράδοσης ειδοποιητήριο αποστολής και θα σας ενημερώσει σχετικά και με sms και στην συνέχεια θα πρέπει είτε να καλέσετε την μεταφορική είτε να μεταβείτε οι ίδιοι προς παραλαβή από την μεταφορική (κατόπιν συνεννόησης μαζί τους). Επισημαίνεται όμως ότι η μεταφορική δύναται να μεταβεί στο σημείο παράδοσης σας μέχρι 3 φορές κατόπιν κλήσης σας, και εντός μιας εβδομάδας από την πρώτη προσπάθεια παράδοσης. Κατόπιν το προϊόν θα μεταφερθεί πίσω στις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης μας και θα ακυρώνεται η παραγγελία και θα επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που είχε πληρωθεί ήδη με κάρτα ή paypal.

3.3. Παραλαβή προϊόντων: Θα παραδώσουμε τα προϊόντα σε εσάς ή σε τυχόν τρίτο πρόσωπο που θα παρουσιαστεί στον τόπο παράδοσης που μας έχετε δώσει και μας δηλώσει ότι έχει την εξουσιοδότησή σας να παραλάβει τα προϊόντα. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής ή paypal, δυνάμεθα να σας ζητήσουμε να επιδείξετε στον ταχυμεταφορέα στοιχεία ταυτότητάς σας ή/και την πιστωτική σας κάρτα. Σε κάθε περίπτωση δικαιούμαστε να αρνηθούμε παράδοση σε είσοδο πολυκατοικίας ή σε εξωτερικό χώρο σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Επίσης, φέρετε την ευθύνη ελέγχου των προϊόντων κατά την παράδοσή τους και να μας ενημερώνετε πάραυτα σε περίπτωση σφάλματος.

3.4. Απαλλαγή ευθύνης σε σχέση με τις διευθετήσεις παράδοσης: Η Επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την προσήκουσα και εμπρόθεσμη παράδοση των Προϊόντων σε εσάς, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της Επιχείρησης ταχυμεταφορών (οπότε και δύναται να υπάρχει διαφοροποίηση στο χρόνο παράδοσης). Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία παράδοσης των Προϊόντων δύναται να μεταβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων και γενικότερα γεγονότων που εκφεύγουν από την επιρροή και τον έλεγχο της Επιχείρησης (απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, περιπτώσεων απεργιών κτλ). Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παράδοσης κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα, ενώ θα λαμβάνουμε πρόνοια, στις περιπτώσεις που είναι εφικτό να σας ενημερώνουμε και ειδικότερα για περιστατικά ανωτέρας βίας ή τυχηρών ή άλλης αδυναμίας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top